Wybierz swoje miasto: także ogólnopolskie tylko lokalne

Sprzedawca

  • Kar-Group

Kar-Group

Ocena sprzedawcy

Ocena wystawiona na podstawie opinii użytkowników o poszczególnych ofertach sprzedawcy.
50% 50%

deal.pl » Kursy, Szkolenia » Pozostałe

eKurs: Szef kuchni

69 zł
Oferta archiwalna

UWAGA! Poniższa oferta jest ofertą archiwalną i nie jest już aktywna.


Oferta straciła ważność dnia: 2017-04-15 i prezentujemy ją w celach poglądowych.
Jeżeli szukasz ofert o podobnej tematyce, to skorzystaj z opcji: i gdy tylko pojawi się podobna oferta, to powiadomimy Cię o tym.

Opis

  • Oferta
  • 69 zł za kurs online: szef kuchni z certyfikatem
  • Kurs pomaga uzyskać umiejętności na szefa jak i zarządcę małego jak i dużego lokalu gastronomicznego. Przyjęta w ten sposób wiedza może pomóc w awansie na stanowisko szefa kuchni, bądź znaleźć nową pracę lokalach gastronomicznych.
  • Kursant otrzymuje:
  • dokument zaświadczający odbycie szkolenia
  • na certyfikatach nie ma adnotacji, że kurs odbył się drogą internetową
  • Kurs doszkalający w Kar-Group pomoże w podjęciu pracy w Polsce krajach Unii Europejskiej.
  • Dodatkowe dokumenty drukowane jak certyfikaty, dyplom, legitymacja lub puchar uczestnik może wykupić po rozpoczęciu szkolenia. Uczestnik będzie miał możliwość dokupienia dokumentów w języku angielskim lub niemieckim.
  • Struktura kursów:
  • otrzymanie dostępu do platformy e-learningowej, w której znajdują się moduły tematyczne
  • test wielokrotnego wyboru, którego warunkiem zaliczenia jest uzyskanie min. 70% poprawnych odpowiedzi
  • czas pracy oraz ukończenia kursu dostosowany jest przez kursanta samodzielnie do jego indywidualnych potrzeb i dyspozycyjności czasowej. Czas na zrealizowanie szkolenia to 60 dni (można ten okres bezpłatnie przedłużyć).
  • Program kursu:
  • MODUŁ I
  • Rodzaje placówek gastronomicznych
  • Zasady organizacji pracy w gastronomii i w kuchni
  • Zadania i obowiązki szefa kuchni
  • Trójkąt satysfakcji w gastronomii
  • Szef kuchni w relacjach w innymi pracownikami i działami
  • Szef kuchni w lokalu gastronomicznym typu zamkniętego
  • Organizacje zrzeszające szefów
  • MODUŁ II
  • Wyposażenie techniczne i urządzenia w pracy szefa kuchni
  • Jakość żywności w gastronomii
  • Bezpieczeństwo i higiena pracy w zakładach gastronomicznych
  • Przygotowanie do kontroli sanepidu

Opinie użytkowników


nie tak






W chwili obecnej nie opublikowano jeszcze żadnej opini - bądź pierwsza/pierwszy!

Lokalizacja

Zakupy grupowe - DobreZabawki Zakupy grupowe - RtvAgdOutlet Zakupy grupowe - Sporti

 

  Przeczytałem/am oraz akceptuję regulamin oraz politykę prywatności

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych w celach reklamowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach statystycznych i marketingowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych [pełna treść klauzuli]