Wybierz swoje miasto: także ogólnopolskie tylko lokalne

Sprzedawca

  • MG Centrum Szkoleń i Korepetycji
  • Wrocław
  • 663 104 824

MG Centrum Szkoleń i Korepetycji

Ocena sprzedawcy

Użytkownicy nie wyrazili jeszcze opini na temat ofert tego sprzedawcy.

deal.pl » Kursy, Szkolenia » Pozostałe

Roczny e-kurs e-kurs Auditor wewnętrzny systemu HACCP z uwzględnieniem BRC v.7 i IFS v.6, przygotowany przez MG Centrum Szkoleń i Korepetycji. Certyfikat gratis!

-80%

299 zł

59 zł
Oferta archiwalna

UWAGA! Poniższa oferta jest ofertą archiwalną i nie jest już aktywna.


Oferta straciła ważność dnia: 2017-08-22 i prezentujemy ją w celach poglądowych.
Jeżeli szukasz ofert o podobnej tematyce, to skorzystaj z opcji: i gdy tylko pojawi się podobna oferta, to powiadomimy Cię o tym.

Opis

Ważne:

  • 59 zł zamiast 299 zł za roczny e-kurs e-kurs Auditor wewnętrzny systemu HACCP z uwzględnieniem BRC v.7 i IFS v.6 przygotowanym przez MG Centrum Szkoleń i Korepetycji 
  • W cenie: certyfikat w formacie PDF w języku polskim
  • Wygoda forma nauki: online, po zalogowaniu na stronę, dostęp do wiedzy o każdej porze, niezależnie od tego, gdzie się znajdujesz
  • Szczegółowy program szkolenia - w zakładce \"Opis\"
  • Poszerz swoją wiedzę! Z kuponem MyDeal za roczny e-kurs Auditor wewnętrzny systemu HACCP z uwzględnieniem BRC v.7 i IFS v.6 przygotowanym przez MG Centrum Szkoleń i Korepetycji zapłacisz 59 zł zamiast 299 zł 
  • Certyfikat w cenie!
  • Program szkolenia:
  • 1. Zasady GHP i zasady GMP – wstęp do systemu HACCP według Codex Alimentarius
  • Wymagania BRC v.7:
  • 2. Zaangażowanie kadr kierowniczych wyższego szczebla- Plan bezpieczeństwa żywności HACCP:- Powołanie Zespołu HACCP- Opis produktu- Określenie zamierzonego zastosowania produktu- Stworzenie schematu produkcyjnego- Potwierdzenie schematu produkcyjnego- Analiza zagrożeń- Określenie CCP- Ustalenie limitów krytycznych dla CCP- Ustanowienie systemu monitorowania CCP- Ustanowienie planu działań korygujących CCP- Ustalenie zasad weryfikacji- Ustalenie sposobu prowadzenia zasad dokumentacji i archiwizacji- Przegląd planu HACCP
  • 3. System Zarządzania Bezpieczeństwem i Jakością Żywności:- Księga Bezpieczeństwa i Jakości Żywności- Nadzór nad dokumentacją oraz prowadzenie i utrzymywanie zapisów- Audit wewnętrzny- Monitorowanie i zatwierdzanie dostawców- Zarządzanie usługodawcami- Zarządzanie usługami obróbki i pakowania zlecanymi na zewnątrz- Specyfikacje- Działania korygujące- Nadzór nad produktami niespełniającymi wymagań- Identyfikowalność- Postępowanie z reklamacjami- Zarządzanie incydentami, wycofaniami i zwrotami produktu- Koncentracja na kliencie i informowanie
  • 4. Normy dotyczące zakładu- Standardy zewnętrzne- Zabezpieczenia- Rozplanowanie, przepływ produktów i segregacja- Budynki zakładu- Media - woda, lód, powietrze i inne gazy- Wyposażenie- Konserwacja- Pomieszczenia socjalne- Kontrola chemicznego i fizycznego zanieczyszczenia produktów- Utrzymanie zakładu i higiena- Odpady / utylizacja odpadów- Zwalczanie szkodników- Pomieszczenia magazynowe- Wysyłka i transport
  • 5. Kontrola produktu- Projektowanie i rozwój produktów w tym znakowanie produktów- Zarządzanie alergenami- Autentyczność produktu, roszczenia w łańcuchu dostaw- Opakowanie produktu- Kontrola produktu i badania laboratoryjne- Wprowadzenie produktu na rynek
  • 6. Kontrola procesu- Kontrola operacji- Kontrola opakowania i oznakowania- Ilość - kontrola masy, objętości i ilości- Kalibracja i kontrola przyrządów pomiarowych i kontrolnych
  • 7. Personel- Szkolenia- Higiena personelu- Przesiewowe badania lekarskie- Odzież ochronna
  • Wymagania IFS v.6
  • 8. Odpowiedzialność wyższego kierownictwa
  • 9. System Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności: zarządzanie jakością, zarządzanie bezpieczeństwem żywności
  • 9. Zarządzanie zasobami- Zarządzanie zasobami ludzkimi- Zasoby ludzkie- Szkolenia i instrukcje
  • 10. Proces planowania i produkcji- Umowa kontraktowa- Specyfikacje i skład / receptury- Rozwój produktu/Modyfikacja produktu/Modyfikacja procesu produkcyjnego- Zakupy- Opakowanie produktu- Lokalizacja zakładu produkcyjnego- Bezpośrednie otoczenie zakładu produkcyjnego- Układ zakładu i rozplanowanie procesów produkcyjnych- Wymagania konstrukcyjne dla obszarów produkcyjnych i magazynowych- Czyszczenie i dezynfekcja- Usuwanie odpadów- Ryzyko występowania ciał obcych, metalu, tłuczonego szkła i drewna- Ochrona przed szkodnikami- Przyjęcie towaru i przechowywanie- Transport- Konserwacja i naprawy- Wyposażenie- Identyfikowalność (włączając GMO i alergeny)- Organizmy Modyfikowane Genetycznie (GMO)- Alergeny i specyficzne warunki produkcji
  • 11. Pomiary, analizy, doskonalenie- Audity wewnętrzne- Inspekcje zakładu produkcyjnego- Walidacja i kontrola procesów produkcji- Kalibracja, regulacja, kontrola urządzeń pomiarowych i monitorujących- Sprawdzanie ilości nominalnej (kontrola ilości/napełniania)- Analiza produktu- Kwarantanna produktu, zwolnienie produktu- Postępowanie z reklamacjami urzędowej kontroli żywności oraz klientów- Postępowanie w razie wypadków, zwrotu produktu, wycofywania produktu- Zarządzanie niezgodnościami i postępowanie z produktami niezgodnymi- Działania korygujące
  • 12. Obrona żywności i inspekcje zewnętrzne- Ocena obrony- Ochrona Lokalizacji- Bezpieczeństwo personelu i odwiedzających- Kontrole zewnętrzne
  • 13. Praktyka audytowania systemów bezpieczeństwa żywności14. Przykłady, ćwiczenia
  • MG Centrum Szkoleń i KorepetycjiCentrum zostało założone w 2010 roku. Zajmuje się ono prowadzeniem szkoleń dla firm i osób prywatnych - zarówno otwartych, jak i zamkniętych, na terenie całej Polski.
  • Jego oferta obejmuje szeroką gamę szkoleń, w tym między innymi: ISO - szkolenia dla pracowników na stanowiskach, takich jak audytor wewnętrzny i zewnętrzny oraz dla osób, których zadaniem jest zarządzanie jakością, szkolenia w zakresie BHP, szkolenia o tematyce DGR, szkolenia informatyczne do obsługi programów Microsoft Office, a także szkolenia miękkie dla przedsiębiorców, managerów, osób szukających pracy.
  • Nadrzędnym celem MG Centrum Szkoleń i Korepetycji jest oferowanie klientom jak najlepszej jakości usług. Dzięki współpracy z ponad trzydziestoma ekspertami z wielu gałęzi nauki i biznesu organizowane przez nie szkolenia odpowiadają aktualnym potrzebom rynkowym i są korzystną inwestycją w rozwój kompetencji zawodowych.
  • Warto dodać, że w 2012 r. MG Centrum Szkoleń i Korepetycji zostało uhonorowane certyfikatem Rzetelna Firma, a w 2013 r. Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach wpisał je do Rejestru Instytucji Szkoleniowych.
  • Kliknij Kup Teraz i poszerz swoją wiedzę!

Opinie użytkowników


nie tak






W chwili obecnej nie opublikowano jeszcze żadnej opini - bądź pierwsza/pierwszy!

Zakupy grupowe - DobreZabawki Zakupy grupowe - RtvAgdOutlet Zakupy grupowe - Sporti

 

  Przeczytałem/am oraz akceptuję regulamin oraz politykę prywatności

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych w celach reklamowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach statystycznych i marketingowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych [pełna treść klauzuli]