Wybierz swoje miasto: także ogólnopolskie tylko lokalne

Sprzedawca

  • Restauracja Capitol
  • ul. Zwycięstwa 85
  • 44-238
  • http://www.zajazdcapitol.pl
  •  Rybnik-Stanowice

Restauracja Capitol

Ocena sprzedawcy

Użytkownicy nie wyrazili jeszcze opini na temat ofert tego sprzedawcy.

Inne oferty sprzedawcy

więcej...

deal.pl » Gastronomia » Pozostałe

Organizacja wesela: do 150 osób

-23%

9450 zł

7199 zł
Oferta archiwalna

UWAGA! Poniższa oferta jest ofertą archiwalną i nie jest już aktywna.


Oferta straciła ważność dnia: 2017-11-01 i prezentujemy ją w celach poglądowych.
Jeżeli szukasz ofert o podobnej tematyce, to skorzystaj z opcji: i gdy tylko pojawi się podobna oferta, to powiadomimy Cię o tym.

Opis

  • Wybierz 1 z 14 opcji
  • Organizację wesela w pakiecie All Inclusive
  • 7199 zł zamiast 9450 zł za organizację wesela dla 50 osób w tygodniu
  • 8499 zł zamiast 11340 zł za organizację wesela dla 60 osób w tygodniu
  • 9999 zł zamiast 13230 zł za organizację wesela dla 70 osób w tygodniu
  • 11399 zł zamiast 15120 zł za organizację wesela dla 80 osób w tygodniu
  • 14299 zł zamiast 18900 zł za organizację wesela dla 100 osób w tygodniu
  • 17099 zł zamiast 22680 zł za organizację wesela dla 120 osób w tygodniu
  • 21299 zł zamiast 28350 zł za organizację wesela dla 150 osób w tygodniu
  • 7499 zł zamiast 9450 zł za organizację wesela dla 50 osób w weekend
  • 8499 zł zamiast 11340 zł za organizację wesela dla 60 osób w weekend
  • 10349 zł zamiast 13230 zł za organizację wesela dla 70 osób w weekend
  • 11899 zł zamiast 15120 zł za organizację wesela dla 80 osób w weekend
  • 14799 zł zamiast 18900 zł za organizację wesela dla 100 osób w weekend
  • 17999 zł zamiast 22680 zł za organizację wesela dla 120 osób w weekend
  • 22399 zł zamiast 28350 zł za organizację wesela dla 150 osób w weekend
  • W ofercie:
  • ceremoniał powitania nowożeńców: powitanie chlebem weselnym, toast powitalny dla wszystkich gości weselnych oraz specjalne kieliszki dla Młodej Pary
  • sala klimatyzowana z salą taneczną
  • dekoracja sali – kolor i przystrojenie sali dostosowane &
  • #8216
  • &
  • #8216
  • pod bukiet Panny Młodej&
  • #8217
  • &
  • #8217
  • bądź pod wcześniej ustalony kolor
  • kwiaty na stole weselnym
  • eleganckie pokrowce na krzesła
  • przez cały czas trwania przyjęcia dostępny jest stolik z gorącymi napojami
  • dzieci w wieku 0-4 nie są doliczane do menu natomiast starsze dzieci w wieku do 7 lat wliczane są jako połówki porcji (należy liczyć dwoje dzieci jako jedną osobę dorosłą)
  • do dyspozycji gości są ogrody, w których można zrelaksować się i odpocząć
  • obsługa pozostaje do ostatniego gościa, bez narzucania godziny zakończenia przyjęcia.
  • koordynacja całej uroczystości weselnej
  • pokój do dyspozycji Młodej Pary i butelka wina w apartamencie
  • pełne menu weselne
  • Wirtualny spacer sprawdź tutaj.
  • Menu weselne:
  • Obiad:
  • rosół z makaronem + podroby
  • Mięsa:
  • rolada wieprzowa
  • cordon bleu
  • pieczeń peklowana z szynki
  • kotlet de volaille
  • kotlet schabowy panierowany z pieczarkami
  • Dodatki:
  • kluski białe
  • kluski ciemne
  • ziemniaki z wody z koperkiem
  • Sałatki i surówki:
  • kapusta czerwona ze skwarkami
  • surówka z kapusty białej z marchewką
  • surówka z marchwi z ananasem
  • (wszystkie dodatki oraz sałatki, surówki i sos do mięs podawane są na bieżąco do obiadu)
  • Deser:
  • szpajza
  • sałatka owocowa
  • kawa
  • herbata
  • (stolik z napojami gorącymi dostępny przez cały czas trwania imprezy bez ograniczeń)
  • Zimna płyta:
  • zestaw wędlin
  • zestaw serowy na półmisku: sery twarde, typu brie, wędzone, pleśniowe
  • zestaw konserwowy: pieczarki , papryka, ogórek konserwowy
  • pomidor i ogórek świeży plastry
  • pomidory faszerowane na trzech smakach
  • galaretki: drobiowa, szynka faszerowana
  • tatar
  • Półmisek przekąskowy
  • nuggetsy z kurczaka
  • roladki łososiowe w szpinaku
  • pieczarka faszerowana
  • Półmisek zimnych mięs:
  • bczek zawijany ( wyrób własny)
  • skrzydełka w miodzie
  • polędwiczki faszerowane
  • (do półmisków podawane są sosy: czosnkowy, tzatziki, tysiąca wysp)
  • Przystawki rybne:
  • śledź w trzech sosach
  • kulki rybne
  • ryba opiekana w zalewie
  • Sałatki:
  • sałatka grecka
  • sałatka brokuł kalafior z sosem czosnkowym
  • sałatka z selera naciowego (sezonowa)
  • (Do zimnej płyty podawane jest pieczywo ciemne i jasne oraz masło)
  • Pomiędzy kolacją a zimną płytą:
  • cannelloni
  • kiełbaski na ciepło
  • I kolacja:
  • pstrąg z grilla w migdałach
  • fantazja szefa kuchni
  • eskalopki drobiowe
  • Dodatki:
  • frytki
  • ziemniaki po chłopsku w mundurkach
  • ziemniaki purée
  • surówka z kapust pekińskiej
  • surówka z selera z rodzynkami
  • II kolacja:
  • barszcz/bulion z pasztecikami
  • III kolacja:
  • gulasz węgierski/żurek
  • Woda nie gazowana w dzbankach dyspozycji bez ograniczeń, napoje gazowane, soki
  • Dodatkowo:
  • tort piętrowy weselny
  • ciastka tortowe
  • owoce
  • cukierki
  • kruche ciasteczka
  • Możliwość zakupu na raty

Opinie użytkowników


nie tak






W chwili obecnej nie opublikowano jeszcze żadnej opini - bądź pierwsza/pierwszy!

Lokalizacja

Zakupy grupowe - DobreZabawki Zakupy grupowe - RtvAgdOutlet Zakupy grupowe - Sporti

 

  Przeczytałem/am oraz akceptuję regulamin oraz politykę prywatności

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych w celach reklamowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach statystycznych i marketingowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych [pełna treść klauzuli]