Wybierz swoje miasto: także ogólnopolskie tylko lokalne

Sprzedawca

  • Bogumińska 5b, 44-351 Turza Śląska
  • 44-351
  • Bogumińska 5b, Turza Śląska

Bogumińska 5b, 44-351 Turza Śląska

Ocena sprzedawcy

Użytkownicy nie wyrazili jeszcze opini na temat ofert tego sprzedawcy.

deal.pl » Kursy, Szkolenia » Pozostałe

319 zł za dwudniowe szkolenie " Audytor ISO 9001+ ISO 22000"

-60%

800 zł

319 zł
Oferta archiwalna

UWAGA! Poniższa oferta jest ofertą archiwalną i nie jest już aktywna.


Oferta straciła ważność dnia: 2015-09-05 i prezentujemy ją w celach poglądowych.
Jeżeli szukasz ofert o podobnej tematyce, to skorzystaj z opcji: i gdy tylko pojawi się podobna oferta, to powiadomimy Cię o tym.

Opis

Szczegóły:

  • Realizacja kuponu: wejdź na stronę szkolenia i kliknij „Zapisz się na szkolenie”.
  • 24-25.10 Warszawa5-6.12 Kraków28-29.11 Wrocław24-25.10 KatowiceJeżeli nie uzbiera się minimalna liczba osób (15) na dane szkolenie, zostanie zaproponowany nowy termin.
  • Terminy szkoleń:
  • Liczebność grup – do 20 osób.
  • Możesz zrealizować 1 kupon.
  • Ramowy program szkolenia: 1.
  • Wymagania PN-EN ISO 9001:2009: a.
  • System zarządzania jakością (m.in.
  • wymagania dotyczące dokumentacji), b.
  • Odpowiedzialność kierownictwa (m.in.
  • zaangażowanie kierownictwa, orientacja na klienta, polityka jakości, planowanie, odpowiedzialność oraz uprawnienia i komunikacja, przegląd zarządzania) c.
  • Zarządzanie zasobami (m.in.
  • zapewnienie zasobów, zasoby ludzkie, infrastruktura, środowisko pracy), d.
  • Realizacja wyrobu (m.in.
  • planowanie, procesy związane z klientem, projektowanie i rozwój, zakupy, produkcja i dostarczanie usługi, nadzorowanie wyposażenia do monitorowania i pomiarów), e.
  • Pomiary, analiza i doskonalenie (m.in.
  • monitorowanie i pomiary procesówi wyrobów, audit wewnętrzny, nadzór nad wyrobem niezgodnym).
  • 2.
  • Wymagania PN-EN ISO 22000:2006: a.
  • GMP, GHP, b.
  • System zarządzania bezpieczeństwem żywności, c.
  • Odpowiedzialność kierownictwa, d.
  • Zarządzanie zasobami, e.
  • Planowanie i realizacja bezpiecznych wyrobów (m.in.
  • Programy wstępne (PRP), Etapy wstępne umożliwiające analizę zagrożeń, Analiza zagrożeń, Ustanowienie operacyjnych programów wstępnych (OPRP), Ustanowienie planu HACCP, Aktualizacja informacji wstępnych oraz dokumentów określających program PRP i plan HACCP, Planowanie weryfikacji, System identyfikowalności, Nadzór nad niezgodnością), f.
  • Walidacja, weryfikacja i doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.
  • 3.
  • Wymagania PN-EN ISO 19001:2012.
  • 4.
  • Przykłady – ćwiczenia.
  • 5.
  • Test egzaminacyjny.
  • Więcej informacji znajdziesztutaj.

Opinie użytkowników


nie tak






W chwili obecnej nie opublikowano jeszcze żadnej opini - bądź pierwsza/pierwszy!

Lokalizacja

Zakupy grupowe - DobreZabawki Zakupy grupowe - RtvAgdOutlet Zakupy grupowe - Sporti

 

  Przeczytałem/am oraz akceptuję regulamin oraz politykę prywatności

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych w celach reklamowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach statystycznych i marketingowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych [pełna treść klauzuli]