Wybierz swoje miasto: także ogólnopolskie tylko lokalne

Sprzedawca

  • Cooknastic!

Cooknastic!

Ocena sprzedawcy

Użytkownicy nie wyrazili jeszcze opini na temat ofert tego sprzedawcy.

deal.pl » Kursy, Szkolenia » Pozostałe

Kurs online „Nauka Technik Gotowania” na różnych poziomach w Cooknastic

-59%

99 zł

39,99 zł
Oferta archiwalna

UWAGA! Poniższa oferta jest ofertą archiwalną i nie jest już aktywna.


Oferta straciła ważność dnia: 2019-02-20 i prezentujemy ją w celach poglądowych.
Jeżeli szukasz ofert o podobnej tematyce, to skorzystaj z opcji: i gdy tylko pojawi się podobna oferta, to powiadomimy Cię o tym.

Opis

  • Wybierz 1 z 4 opcji
  • kurs online &
  • #8220
  • Nauka Technik Gotowania&
  • #8221
  • 39,99 zł zamiast 99 zł za kurs na poziomie podstawowym,
  • 39,99 zł zamiast 99 zł za kurs na poziomie średnio zaawansowanym,
  • 39,99 zł zamiast 99 zł za kurs na poziomie zaawansowanym,
  • 99,99 zł zamiast 259 zł za kurs na wszystkich poziomach zaawansowania.
  • Kursy nauki technik gotowania przeznaczone są zarówno dla osób rozpoczynających swoją przygodę kulinarną jak i tych, które mają już doświadczenie w kuchni. Prowadzący kursy Szef kuchni Stanisław Bobowski w przystępny sposób tłumaczy jak poprawnie gotować wybraną techniką, jakie są różnice pomiędzy różnymi technikami gotowania oraz jakie zjawiska zachodzą podczas wybranej obróbki termicznej żywności. Każdy kurs składa się z 20 lekcji, do których dołączono dodatkowe materiały w pliku pdf. Każda lekcja trwa średnio ok. 12 minut i zakończona jest testem.
  • Kurs podstawowy składa się z następujących lekcji:
  • Rodzaje noży i desek kuchennych
  • Obróbka wstępna warzyw
  • Nauka techniki krojenia część I
  • Nauka techniki krojenia część II
  • Świeże zioła - ogólna charakterystyka
  • Własne mieszanki przyprawowe i suszenie ziół
  • Warzywa strączkowe - techniki gotowania
  • Tłuszcze roślinne - produkcja własnych oliw smakowych oraz ogólna charakterystyka
  • Tłuszcze zwierzęce -produkcja masła domowym sposobem oraz ogólna charakterystyka
  • Techniki blanszowania warzyw
  • Ziemniaki - techniki obróbki termicznej
  • Jaja - klasyfikacja i techniki gotowania
  • Kasze - charakterystyka i techniki gotowania
  • Drób część I - technika rozbioru drobiu na przykładzie kurczaka
  • Charakterystyka mąki
  • Charakterystyka i rodzaje makaronów
  • Mleko i podstawowe przetwory mleczne
  • Technika gotowania na parze i technika duszenia część I: warzywa i owoce
  • Technika grillowania i technika pieczenia część I: warzywa i owoce
  • Technika smażenia część I: warzywa i owoce
  • Kurs średnio zaawansowany składa się z następujących lekcji:
  • Dipy na zimno - techniki przygotowywania dipów na różnych bazach
  • Technika przygotowywania wywarów i produkcja własnych kostek rosołowych
  • Domowy wyrób makaronu
  • Ryż - charakterystyka i techniki gotowania
  • Technika wyrobu twarogu domowym sposobem
  • Drób część II
  • Chleb - techniki wypieku chleba domowym sposobem
  • Naleśniki, racuchy, pancakes - techniki przygotowywania
  • Rolady
  • Technika Confit
  • Technika gotowania na parze część II: mięsa
  • Technika grillowania część II: mięsa
  • Technika pieczenia część II: mięsa
  • Technika smażenia część II: mięsa
  • Technika duszenia część II: mięsa
  • Technika wędzenia część I
  • Owoce morza - charakterystyka i czyszczenie
  • Ryby część I - technika filetowania na przykładzie łososia
  • Zupy - podział i techniki przygotowywania
  • Steki część I
  • Kurs zaawansowany składa się z następujących lekcji:
  • Steki część II
  • Podstawowe sosy ciepłe - technika przygotowywania
  • Grzyby - technika obróbki wstępnej i konserwacji
  • Produkcja octów metodą domową
  • Ryby część II - technika filetowania ryb płaskich
  • Przetwory w occie
  • Sosy pieczeniowe: Demi-glace jako sos matka
  • Ryby na zimno - technika marynowania ryb
  • Technika gotowania na parze część III: ryby i owoce morza
  • Technika grillowania część III: ryby i owoce morza
  • Technika pieczenia część III: ryby i owoce morza
  • Technika smażenia część III: ryby i owoce morza
  • Technika duszenia część III: ryby i owoce morza
  • Farsze
  • Technika wyrobu domowego pasztetu
  • Ketchup, musztarda, majonez, chrzan
  • Dziczyzna
  • Dżemy i powidła - otrzymywanie i technika pasteryzacji
  • Technika wędzenia część II
  • Technika sous vide
  • Więcej informacji na temat kursów znajdziesz tutaj
  • kuchnia jedzenie gotowanie online stek kucharz

Opinie użytkowników


nie tak






W chwili obecnej nie opublikowano jeszcze żadnej opini - bądź pierwsza/pierwszy!

Lokalizacja

Zakupy grupowe - DobreZabawki Zakupy grupowe - RtvAgdOutlet Zakupy grupowe - Sporti

 

  Przeczytałem/am oraz akceptuję regulamin oraz politykę prywatności

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych w celach reklamowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach statystycznych i marketingowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych [pełna treść klauzuli]