Wybierz swoje miasto: także ogólnopolskie tylko lokalne

deal.pl » Inne » Pozostałe

15 zł zamiast 30 zł za 2 piady – tradycyjne włoskie placki z dowolnym nadzieniem w Pizza i Piada Giovanni

-50%

30 zł

15 zł
Oferta archiwalna

UWAGA! Poniższa oferta jest ofertą archiwalną i nie jest już aktywna.


Oferta straciła ważność dnia: 2012-07-19 i prezentujemy ją w celach poglądowych.
Jeżeli szukasz ofert o podobnej tematyce, to skorzystaj z opcji: i gdy tylko pojawi się podobna oferta, to powiadomimy Cię o tym.

Opis

Ważne:

  • Piada – pożywne i sycące danie, doskonałe również na słodko.Do wyboru 12 wariantów nadzienia, m.in. piada z:sosem pomidorowym i mozarellą,szynką, rukolą, pomidorem i oliwkami,grillowaną piersią kurczaka,Nutellą i płatkami migdałów.Idealne danie na szybki i zdrowy lunch.Pierwszy w Warszawie lokal, który sprzedaje włoską piadę robioną od początku przy Kliencie.Lokal stworzony z myślą o tych, którzy oczekują kulinarnych doskonałości, profesjonalnej obsługi oraz relaksującej atmosfery.Dogodna lokalizacja: Trakt Królewski, tuż przy Starym Mieście.

Szczegóły:

  • Kupon można zrealizować od 9 lipca do 9 września 2012.Jedna osoba może zrealizować dowolną liczbę kuponów.Oferta ważna tylko w lokalu.Otwarte codziennie od 11.00 do 23.00.Oferta nie łączy się z innymi promocjami.Dopłacając do kuponu, można zamówić trzecie danie.Limit kuponów: 350 sztuk.
  • Z potrawami jest jak z numerami telefonów – im prostsze, tym lepsze i na długo pozostają w pamięci.
  • Wiedząc, że w prostocie siła, Gruper przygotował dla Ciebie ucztę pełną kulinarnych doskonałości.
  • Odkryj głębię smaku tradycyjnych włoskich placków z kuponem za 15 zł zamiast 30 zł na 2 piady z dowolnym nadzieniem w Pizza i Piada Giovanni.
  • Piadina to podawany na ciepło cienki placek z pszennej mąki z nadzieniem, pochodzący z prowincji Emilia-Romania w północnych Włoszech.
  • Ten rodzaj pieczywa napełnia się dowolnym farszem: najczęściej sosem pomidorowym, serem (np.
  • squacquerone czy mozzarellą), mięsem lub wędliną (kiełbasą, salami, pieczoną wieprzowiną – porchettą), grzybami, rukolą, szpinakiem, ale także czekoladą bądź konfiturą.
  • Tradycyjne piadiny wypiekano na terakotowych talerzach, zwanych tegga, stawianych na ogniu.
  • Dziś powszechnie używa się grilla.
  • Historia piady sięga 1200 roku p.n.e., kiedy to Fenicjanie przekazali zamieszkującym ówczesną Italię Etruskom recepturę na to niezwykłe pieczywo.
  • Odtąd spożycie przaśnego chleba stało się tradycją regionu.
  • Współcześnie piada osiągnęła dużą popularność również za granicą, a szczególnie w Niemczech, Wielkiej Brytanii, Francji i Stanach Zjednoczonych.
  • Pizza i Piada Giovanni to mała knajpka na Krakowskim Przedmieściu, serwująca świeżą pizzę i piadinę.
  • Kucharze przygotują ją na Twoich oczach.
  • Sam wybierzesz składniki, które urozmaicą Twój pszenny placek.
  • To idealne miejsce na szybki lunch lub na chwilę odpoczynku i zdrowy posiłek podczas spaceru po Starym Mieście.
  • Szczegółowe menu Pizza i Piada Giovanni znajdziesz tutaj.

Opinie użytkowników


nie tak






W chwili obecnej nie opublikowano jeszcze żadnej opini - bądź pierwsza/pierwszy!

Lokalizacja

Zakupy grupowe - RtvAgdOutlet Zakupy grupowe - Sporti

 

  Przeczytałem/am oraz akceptuję regulamin oraz politykę prywatności

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych w celach reklamowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach statystycznych i marketingowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych [pełna treść klauzuli]