Wybierz swoje miasto: także ogólnopolskie tylko lokalne

Sprzedawca

  • NoBo Hotel Łódź / Restauracja "Kolory Wina"
  • 91-357
  • gastronomia@nobohotel.pl
  • http://www.nobohotel.pl
  • 604613746
  • Liściasta 86
    Łódź

NoBo Hotel Łódź / Restauracja "Kolory Wina"

Ocena sprzedawcy

Użytkownicy nie wyrazili jeszcze opini na temat ofert tego sprzedawcy.

deal.pl » Turystyka » Pozostałe

49 zł zamiast 120 zł za degustację win, wędlin i serów oraz pokaz kuchni molekularnej. W życiu liczy się smak! OFERTA DLA OSÓB PEŁNOLETNICH

-59%

120 zł

49 zł
Oferta archiwalna

UWAGA! Poniższa oferta jest ofertą archiwalną i nie jest już aktywna.


Oferta straciła ważność dnia: 2012-02-07 i prezentujemy ją w celach poglądowych.
Jeżeli szukasz ofert o podobnej tematyce, to skorzystaj z opcji: i gdy tylko pojawi się podobna oferta, to powiadomimy Cię o tym.

Opis

Ważne:

  • Kupon możesz zrealizować od 10.02.12 do 03.03.12.
  • Oferta dla osób pełnoletnich,
  • Jedna osoba może wykorzystać maksymalnie 2 kupony,
  • Spotkania odbędą się: 10.02, 17.02 i 03.03
  • rozpoczną się o godzinie 18.00, 
  • Dokonaj telefonicznej rezerwacji miejsca: 604 613 746,
  • Rezerwację odwołać można jedynie z minimum 48-godzinnym wyprzedzeniem, inaczej kupon traci ważność,
  • Oferta jest limitowana.

Szczegóły:

  • W ramach kuponu wybierzesz się na degustację win:- 4 rodzaje wina podane z deską serów i wędlin, 
  • Degustacja przeprowadzona przez doświadczonego sommeliera,
  • Niesamowity pokaz kuchni molekularnej – poznasz zaskakujące kompozycje smaków,
  • W programie również zwiedzanie hotelu NoBo***,
  • 20% zniżki na wszystkie dania – do wykorzystania podczas tego wieczoru,
  • Każdy uczestnik otrzyma drobny upominek.
  • Nad wyraz cienisz sobie wyjątkowe smaki i aromaty? Nie lubisz jeść w pośpiechu i zapychać się pustymi kaloriami? Kochasz natomiast odkrywać nowe kulinarne ścieżki, delektować się harmonijnymi połączeniami i wymyślać oryginalne kompozycje... Koniecznie skorzystaj z tej oferty!
  • Restauracja hotelowa „Kolory Wina” to miejsce, gdzie tradycja łączy się z nowoczesnością. Kulinarna podróż w czasie, jaką oferuje na co dzień szef kuchni Jarosław Bieńkowski to wynik zaskakującej alchemii pomiędzy elementami kuchni staropolskiej, międzynarodowej i molekularnej. To tutaj skorzystasz zawsze z autorskiego menu, które zmienia się wraz z porami roku. Potrawy serwowane w „Kolorach Wina” to nie tylko jedzenie ułożone na talerzu – to małe dzieła sztuki, którymi zachwycać się można jeszcze przed konsumpcją.
  • Plan na wieczórOdwiedziny w hotelu NoBo*** składać się będą z pięciu części. Pierwsza z nich to powitanie Gości, przedstawienie prowadzących, powiedzenie kilku słów o hotelu oraz podanie wina musującego ze sferycznym ravioli o smaku likieru z czarnej porzeczki. Druga część poświęcona jest degustacji. Do dyspozycji oddane zostaną różne gatunki win oraz odpowiednio dobrane, wykwintne sery i wędliny. Całość prowadzona będzie przez doświadczonego sommeliera.
  • Trzecia część to pokaz i degustacja kuchni molekularnej. Weźmiecie udział w niesamowitym show, ukazującym nowe sposoby łączenia smaków. Szef Kuchni Jarosław Bieńkowski oraz jego Zastępca, Robert Głyda na pewno Cię zaskoczą. Twój wzrok, węch i kubki smakowe oszaleją! W czasie pokazu przygotowane zostaną następujące potrawy:
  • Mus czekoladowy smażony w ciekłym azocie, Lody o zróżnicowanych smakach, Chipsy z bazylii i mięty, Sorbety o smaku degustowanych win. Czwarta część wieczoru przeznaczona będzie na zwiedzenie hotelu NoBo***. Ostatnią częścią spotkania będzie uroczyste pożegnanie Gości i wręczenie wszystkim upominków. Właśnie wtedy będzie można wykorzystać 20% zniżki na wszystkie dania z menu restauracji!
  • Kuchnia molekularna od kuchniKuchnia molekularna to wykorzystanie wiedzy naukowej i nietypowe łączenie smaków. Nazwa kuchni molekularnej wzięła się od molekuł, czyli cząsteczek. Chodzi w niej bowiem o rozbijanie na cząsteczki znanych kompozycji. Jej celem jest otrzymanie czystych smaków – kucharze w bardzo nietypowy sposób tworzą zaskakujące zestawienia. Niezwykle spektakularne jest stosowanie ciekłego azotu, przy którym (podczas wrzenia w temp. minus 196ºC) kondensuje się woda i czyni go bezpośrednio widocznym. Zamrożone zioła czy pianki smakowe po włożeniu do ust zaczynają parować! Z naszych ust i nosa wydobywa się delikatna para! Potrawy kuchni molekularnej powstają wyłącznie z naturalnych składników. 
  • Posmakuj najlepszych win, skosztuj ekskluzywnych serów i zobacz, jak powstają potrawy w ciekłym azocie. To wszystko za 49 zł!

Opinie użytkowników


nie tak






W chwili obecnej nie opublikowano jeszcze żadnej opini - bądź pierwsza/pierwszy!

Lokalizacja

Zakupy grupowe - RtvAgdOutlet Zakupy grupowe - Sporti

 

  Przeczytałem/am oraz akceptuję regulamin oraz politykę prywatności

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych w celach reklamowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach statystycznych i marketingowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych [pełna treść klauzuli]