Wybierz swoje miasto: także ogólnopolskie tylko lokalne

Sprzedawca

  • TKKSoft ul. Na Piaski 14B/2 32-087 Zielonki
  • ul. Na Piaski 14B/2
  • 32-087
  • TKKSoft Zielonki

TKKSoft ul. Na Piaski 14B/2 32-087 Zielonki

Ocena sprzedawcy

Użytkownicy nie wyrazili jeszcze opini na temat ofert tego sprzedawcy.

deal.pl » Zdrowie, Uroda » Dieta i odchudzanie

29 zł zamiast 269 zł (-89%) za bon na kompletny kurs dietetyczny. Dietetyka od A do Z.

-89%

269 zł

29 zł
Oferta archiwalna

UWAGA! Poniższa oferta jest ofertą archiwalną i nie jest już aktywna.


Oferta straciła ważność dnia: 2012-10-21 i prezentujemy ją w celach poglądowych.
Jeżeli szukasz ofert o podobnej tematyce, to skorzystaj z opcji: i gdy tylko pojawi się podobna oferta, to powiadomimy Cię o tym.

Opis

Ważne:

  • Kurs został przygotowany z myślą o osobach, którym drogie jest ich własne zdrowie i zdrowie ich bliskich. W czasie jego trwania uczestnik samodzielnie zapoznaje się z podstawami żywienia człowieka, przybliżone zostają mu zagadnienia związane z zasadami żywienia różnych grup ludności oraz dietami odpowiednimi dla człowieka zdrowego i chorego, kurs prezentuje również najczęstsze błędy żywieniowe oraz obejmuje szeroko rozumianą profilaktykę zdrowia.
  • ZAWARTOŚĆ KURSU: Wstep do dietetyki Podstawy zywienia człowieka Składniki pokarmowe i witaminy Charakterystyka diet i ich klasyfikacja Choroby dietozależne Diety Odchudzanie a nasz organizm Otyłość i jej powikłania Żywienie kobiet w ciąży oraz karmiących Żywienie dzieci i młodzieży Otyłość u dzieci Żywienie u sportowców Cukrzyca Anoreksja, Bulimia Indeks Glikemiczny Żywienie zgodne z grupą krwi Ciekawostki dietetyczne Tabele kaloryczne Jadlospisy w różnych jednostkach chorobowych Prelekcje Multimedialne

Szczegóły:

  • Oferta dotyczy zakupu Bonu na profesjonalny kurs dietetyczny.
  • TKKSoft ul. Na Piaski 14B/2 32-087 Zielonki tel.664-488-892 http://www.zdrowadieta.eu
  • Klient ma możliwość zakupu dowolnej liczby Bonów
  • Okres ważności Bonu to 2 miesiące od daty zakupu
  • Link do pobrania lekcji zostanie przesłany w ciągu 24h na podany adres mailowy klienta.
  • Aby zrealizować Bon należy przesłać kod Bonu poprzez formularz kontaktowy na stronie http://www.zdrowadieta.eu .
  • ZAWARTOŚĆ KURSU: WSTĘP DO DIETETYKI DIETA CZY ŻYWIENIE PRAWIDŁOWE WADY ŻYWIENIOWE NAWYKI ŻYWIENIOWE ANKIETA ŻYWIENIE W PIGUŁCE OCENA STANU ODŻYWIANIA PODSTAWY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA: NORMY ŻYWIENIA BIOCHEMICZNE PODSTAWY ŻYWIENIA CAŁKOWITA PRZEMIANA MATERII W JAKI SPOSÓB OBLICZYĆ PRAWIDŁOWĄ MASĘ CIAŁA WZORY OBLICZEŃ PODSTAWOWEJ PRZEMIANY MATERII DZIENNE ZAPOTRZEBOWANIE KALORYCZNE REGULACJA PRACY UKŁADU POKARMOWEGO TRAWIENIE I WCHŁANIANIE SUBSTANCJI ODŻYWCZYCH ZASADY ZDROWEGO ODŻYWIANIA SKŁADNIKI POKARMOWE I WITAMINY: MAKRO I MIKROELEMENTY SKŁADNIKI POKARMOWE W PIGUŁCE BIAŁKA WĘGLOWODANY TŁUSZCZE WITAMINY SKŁADNIKI MINERALNE KOLOROWE WITAMINY-ZASADY TABELA WITAMINOWA CHARAKTERYSTYKA DIET I ICH KLASYFIKACJA: DIETA PODSTAWOWA DIETA BOGATO RESZTKOWA-BŁONNIKOWA DIETA ŁATWOSTRAWNA DIETA ŁATWOSTRAWNA Z OGRANICZENIEM TŁUSZCZU DIETA ŁATWOSTRAWNA Z OGRANICZENIEM SUBSTANCJI POBUDZAJĄCYCH WYDZIELANIE SOKU ŻOŁĄDKOWEGO DIETA ŁATWOSTRAWNA O ZMIENIONEJ KONSYSTENCJI DIETA UBOGO ENERGETYCZNA DIETA NISKOCHOLESTEROLOWA DIETA BOGATOBIAŁKOWA DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW - CUKRZYCOWA DIETA UBOGO BIAŁKOWA DIETY SPECJALNE OGÓLNA KLASYFIKACJA DIET ŻYWIENIE SZPITALNE CHOROBY DIETOZALEŻNE ALERGIA POKARMOWA ANEMIA- NIEDOWAGA, ŻYWIENIE WYSOKO ENERGETYCZNE CHOLESTEROL CHOROBY JELIT CHOROBY SERCA DIETY: DIETA BEZGLUTENOWA DIETA LEKKOSTRAWNA DIETA PŁYNNA WZMOCNIONA DIETA PO RESEKCJI ŻOŁĄDKA DIETA W KAMICY ŻÓŁCIOWEJ DIETA WRZODOWA DIETY SZPITALNE DNA MOCZANOWA DIETA W NADCIŚNIENIU DIETA W NADCZYNNOŚCI TARCZYCY NADKWAŚNOŚĆ - ZGAGA DIETA W CHOROBACH NEREK DIETA W NIEDOCIŚNIENIU DIETA W NIEDOCZYNNOŚCI TARCZYCY +choroba Hashimoto DIETA W NIEWYDOLNOŚCI NEREK ZALECENIA I WSKAZANIA W PRZYPADKU PROBLEMÓW Z PĘCHERZYKIEM ŻÓŁCIOWYM(KAMIENIE) PRODUKTY ZALECANE I ZABRONIONE W RÓŻNYCH JEDNOSTKACH CHOROBOWYCH REFLUX ŻOŁĄDKA ZAPARCIA ZESPÓŁ POLI CYSTYCZNYCH JAJNIKÓW ŻYWIENIE LUDZI STARSZYCH PROFILAKTYKA CHORÓB DIETO ZALEŻNYCH DIETA W CHOROBACH TRZUSTKI DIETA W OSTEOPOROZIE DIETA W SKAZIE MOCZANOWEJ DIETA WYWOŁANA NIEDOBOREM LUB NADMIAREM SKŁADNIKÓW ODŻYWCZYCH np.
  • (próchnica zębów, nowotwory.
  • Zaburzenia w rozwoju układu nerwowego na tle niedoboru kwasu foliowego, niedokrwistość, Choroby alergiczne i stany nadwrażliwości na substancje występujące w żywności, Zatrucia i zakażenia pokarmowe wynikają ze spożywania żywności lub picia wody o niewłaściwej jakości zdrowotnej.
  • ODCHUDZANIE A NASZ ORGANIZM: MITY I FAKTY KORZYŚCI DOTYCZĄCE ODCHUDZANIA OTYŁOŚĆ I JEJ POWIKŁANIA: RODZAJE TYPY OTYŁOŚCI PRZYCZYNY ZALECENIA ZAPOBIEGANIE ZBILANSOWANA DIETA UBOGO ENERGETYCZNA JAK SKUTECZNIE SCHUDNĄĆ JADŁOSPISY NA 1000KCL, 1300 KCL, 1500 KCL ( NOWOŚĆ!!! ) PAKIET DOBRYCH RAD ŻYWIENIE KOBIET W CIĄŻY ORAZ KARMIĄCYCH ŻYWIENIE KOBIET W CIĄŻY CUKRZYCA A CIĄŻA DIETA W CZASIE KARMIENIA PIERSIĄ DIETA PRZYSZŁEJ MAMY SCHEMAT SZTUCZNEGO ŻYWIENIA SCHEMAT ŻYWIENIA DZIECI KARMIONYCH PIERSIĄ ŻYWIENIE DZIECI I MLODZIEŻY ŻYWIENIE DZIECI MŁODZIEŻY W RÓŻNYM WIEKU ZAPARCIA U DZIECI DIETA BEZ MLECZNA ODŻYWIANIE DZIECI W WIEKU SZKOLNYM ŻYWIENIE W OTYŁOŚCI MŁODZIEŃCZEJ DIETY ODCHUDZAJĄCE ŻYWIENIE NIEMOWLĄT ŻYWIENIE DZIECI W WIEKU PO NIEMOWLĘCYM OTYŁOŚĆ U DZIECI: DIETY ODCHUDZAJĄCE OTYŁOŚĆ WŚRÓD DZIECI I MŁODZIEŻY ZAPOBIEGANIE OTYŁOŚCI I JEJ POWIKŁANIOM WALKA Z OTYŁOŚCIĄ WŚRÓD DZIECI I MŁODZIEŻY ŻYWIENIE SPORTOWCÓW: ZAŁOŻENIA DIETY WYSOKOENERGETYCZNEJ ZNACZENIE SUPLEMENTACJI U SPORTOWCÓW CUKRZYCA: DIETA CUKRZYCOWA DIETA W CUKRZYCY TYPU I DIETA W CUKRZYCY TYPU II INDEKS GLIKEMICZNY WYMIENNIKI WĘGLOWODANOWE (WW) DZIENNY ROZKŁAD POSIŁKÓW STOPA CUKRZYCOWA ANOREKSJA, BULIMIA INDEKS GLIKEMICZNY ŻYWIENIE ZGODNE Z GRUPĄ KRWI: ZAŁOŻENIA DIETETYCZNE DLA GRUPY KRWI O ZAŁOŻENIA DIETETYCZNE DLA GRUPY KRWI A ZAŁOŻENIA DIETETYCZNE DLA GRUPY KRWI AB ZAŁOŻENIA DIETETYCZNE DLA GRUPY KRWI B CIEKAWOSTKI DIETETYCZNE: BARWNIKI, KONSERWANTY DIETA JESIENNA CO WIEMY O MARGARYNACH PIRAMIDA ZDROWIA - NAJNOWSZA!!!! PROFILAKTYKA CHORÓB CYWILIZACYJNYCH BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI CZYM SĄ DOBRE KALORIE ANTYOKSYDANTY-CZYM SA I DLACZEGO SA TAK WAŻNE DLA NASZEGO ORGANIZMU? DODATKI DO ŻYWNOŚCI ETYKIETY PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH- CO NAM MÓWIĄ? FLORA BAKTERYJNA A ZDROWE JELITA JAK JEŚĆ POZA DOMEM LEKKO STRAWNE I ODŻYWCZE KASZE MIGRENY MITY I FAKTY DOTYCZĄCE KOFEINY PODZIAŁ PRODUKTÓW NA 12 GRUP ODŻYWCZYCH ROLA POŻYWIENIA NA ORGANIZM PROBIOTYKI I ICH WPŁYW NA ZDROWIE SKŁADNIKI NIEODŻYWCZE SÓL I POTAS KONTRA NADCIŚNIENIE SPOSÓB ŻYWIENIA WALKA Z NOWOTWORAMI SPOŻYCIE CUKRÓW PROSTYCH A RYZYKO CUKRZYCY KWAS FOLIOWY STRES A ŻYWIENIE SUPLEMENTACJA DIETETYCZNA UWAGI TECHNOLOGICZNE W SPOSOBIE PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW ZATRUCIA POKARMOWE ŻYWIENIE INDYWIDUALNE-SUKCESEM SMUKŁEJ I ZDROWEJ SYLWETKI? TABELE KALORYCZNE JADŁOSPISY W RÓŻNYCH JEDNOSTKACH CHOROBOWYCH: DIETA NISKOCHOLESTEROLOWA BIAŁKOWA W CELIAKII - BEZGLUTENOWA BOGATOBIAŁKOWA MIKSOWANA DOŻYWIENIA PRZEZ SONDĘ DIETA REDUKCYJNA, PRZY ZESPOLE JELITA WRAŻLIWEGO Z PRZEBIEGIEM ZAPARCIOWYM DIETA W NIEDOCIŚNIENIU DIETA W NADCZYNNOŚCI TARCZYCY ZAPARCIA NADCZYNNOŚĆ TARCZYCY WRZODOWA PO RESEKCJI ŻOŁĄDKA BIEGUNKA DIETY ODCHUDZAJĄCE 1000 1300 1500 PRELEKCJE MULTIMEDIALNE !!! 10 ZASAD ZDROWEGO ODŻYWIANIA 20 PRZYKAZAŃ ZDROWEGO-RACJONALNEGO ODŻYWIANIA ANKIETA ŚWIADOMOŚCI ŻYWIENIOWEJ DIETETYKA W PIGUŁCE KUPUJ TE PRODUKTY ODŻYWIANIE DZIECI W WIEKU SZKOLNYM PIRAMIDA ZDROWIA SKŁADNIKI ODŻYWCZE ZDROWE ODŻYWIANIE- MITY I FAKTY

Opinie użytkowników


nie tak






W chwili obecnej nie opublikowano jeszcze żadnej opini - bądź pierwsza/pierwszy!

Zakupy grupowe - RtvAgdOutlet Zakupy grupowe - Sporti

 

  Przeczytałem/am oraz akceptuję regulamin oraz politykę prywatności

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych w celach reklamowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach statystycznych i marketingowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych [pełna treść klauzuli]