Wybierz swoje miasto: także ogólnopolskie tylko lokalne

Sprzedawca

  • Restauracja Villa Baltica
  • 81-777
  • http://www.villabaltica.com/restauracja
  • Emilii Plater 1 Sopot  
    zobacz dojazd»

Restauracja Villa Baltica

Ocena sprzedawcy

Użytkownicy nie wyrazili jeszcze opini na temat ofert tego sprzedawcy.

deal.pl » Gastronomia » Pozostałe

Wykwintna uczta

-43%

150 zł

85 zł
Oferta archiwalna

UWAGA! Poniższa oferta jest ofertą archiwalną i nie jest już aktywna.


Oferta straciła ważność dnia: 2014-11-20 i prezentujemy ją w celach poglądowych.
Jeżeli szukasz ofert o podobnej tematyce, to skorzystaj z opcji: i gdy tylko pojawi się podobna oferta, to powiadomimy Cię o tym.

Opis

Ważne:

  • Groupon ważny do 31.03.2015 i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje Konto.
  • Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 2 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon. Oferta nie obejmuje steku, tatara z polędwicy wołowej oraz wkładki sezonowej.  Oferta ważna we wszystkie dni tygodnia do godz. 18.
  • Dodatkowe informacje: weź groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany.
  • Konieczna rezerwacja tel. 58 555 28 04 w ciągu 30 dni od daty zakupu. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada.
  • Sprawdź przed zakupem: i . Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
  • Oferta
  • Uczta w 1 z 4 opcji:
  • 1) 85 zł zamiast 150 zł za przystawkę lub zupę lub sałatkę + drugie danie dla 2 osób,
  • 2) 95 zł zamiast 178 zł za przystawkę lub zupę lub sałatkę + drugie danie + deser dla 2 osób,
  • 3) 105 zł zamiast 200 zł za przystawkę lub zupę lub sałatkę + drugie danie + deser i lampka wina dla 2 osób,
  • 4) 209 zł zamiast 400 zł przystawkę lub zupę lub sałatkę + drugie danie + deser i lampka wina dla 4 osób.
  • Ucztę można rozpocząć od lekkiej przystawki w postaci tatara z łososia bałtyckiego z koperkiem i dressingiem jabłkowym, czy krewetek smażonych na maśle klarowanym z czosnkiem i chilli albo od kremowej zupy z pora dorszem, rosołu z domowym makaronem, czy sałaty z prażonymi pestkami dyni i słonecznika. Drugim daniem warto dać się kulinarnie zaskoczyć. Umożliwią to apetyczne pierogi z mięsem jelenia z sosem grzybowym i konfiturą z czerwonej cebuli lub pieczonym udkiem młodej kaczki z zapiekanymi ziemniakami i konfiturą z żurawiny lub grillowanym łososiem z puree selerowym. Powolne delektowanie się potrawami pozwoli na koniec zatopić łyżeczkę w deserze – orzeźwiających lodach, aromatycznej szarlotce na ciepło z lodami waniliowymi albo w kokosowym kremem brulle.
  • Restauracja Villa Baltica
  • Stylowa restauracja mieści się w eleganckim hotelu tuż przy plaży i przystani rybackiej, w urokliwej i cichej dzielnicy Sopotu. W tym nominowanym do nagrody Best Hotel Award 2014 miejscu dań kuchni europejskiej mogą skosztować nie tylko goście hotelu, ale każdy, kto ceni sobie wyrafinowany smak. O jakość serwowanych potraw dba Zbigniew Pyc, który brał udział w i zdobył I nagrodę w konkursie Dorszowe Żniwa 2013 roku.

Opinie użytkowników


nie tak






W chwili obecnej nie opublikowano jeszcze żadnej opini - bądź pierwsza/pierwszy!

Zakupy grupowe - DobreZabawki Zakupy grupowe - RtvAgdOutlet Zakupy grupowe - Sporti

 

  Przeczytałem/am oraz akceptuję regulamin oraz politykę prywatności

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych w celach reklamowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach statystycznych i marketingowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych [pełna treść klauzuli]