na certyfikatach nie ma adnotacji, że kurs odbył się drogą internetową,
kurs doszkalający w Kar-Group pomoże w podjęciu pracy w Polsce i krajach Unii Europejskiej,
kurs uznawany przez urzędy pracy i pomocny przy składaniu wniosku o dofinansowanie z UE,
dodatkowe dokumenty drukowane jak certyfikaty, dyplom, legitymacja lub puchar uczestnik może wykupić po rozpoczęciu szkolenia. Uczestnik będzie miał możliwość dokupienia dokumentów w języku angielskim lub niemieckim.
Struktura kursów:
otrzymanie dostępu do platformy e-learningowej, w której znajdują się moduły tematyczne
test wielokrotnego wyboru, którego warunkiem zaliczenia jest uzyskanie min. 70% poprawnych odpowiedzi
czas pracy oraz ukończenia kursu dostosowany jest przez kursanta samodzielnie do jego indywidualnych potrzeb i dyspozycyjności czasowej. Czas na zrealizowanie szkolenia to 60 dni (można ten okres bezpłatnie przedłużyć).
Program teoretyczny kursu
Moduł I: Zakładanie i zarządzanie punktem gastronomicznym:
Jak otworzyć punkt gastronomiczny
Skuteczna reklama – przykładowe formy promocji
Moduł II: Organizacja produkcji w gastronomii
Proces produkcyjny w zakładzie gastronomicznym
Organizacja produkcji w zakładach gastronomicznych
Moduł III: Pojęcia kulinarne w kuchni polskiej i zwyczaje żywieniowe
Zwyczaje żywieniowe Polaków i innych narodowości
Słownik istotnych pojęć kulinarnych
Moduł IV: Magazynowanie produktów spożywczych
Znaczenie magazynowania surowców piekarsko-ciastkarskich
Grupy szkodników magazynowych
Zmiany zachodzące w surowcach zwierzęcych podczas magazynowania
Opinie użytkowników
nie
tak
zł
W chwili obecnej nie opublikowano jeszcze żadnej opini - bądź pierwsza/pierwszy!
zł