Wybierz swoje miasto: także ogólnopolskie tylko lokalne

Sprzedawca

  • Kar-Group

Kar-Group

Ocena sprzedawcy

Ocena wystawiona na podstawie opinii użytkowników o poszczególnych ofertach sprzedawcy.
50% 50%

deal.pl » Kursy, Szkolenia » Pozostałe

eKurs: Menadżer gastronomii z cert.




69 zł
Dostępność oferty:
8070d 21h 52m 7s

Opis

  • Oferta
  • 69 zł za kurs online: Menadżer gastronomii z certyfikatem.
  • Szkolenie w Kar-Group:
  • przygotowuje do podjęciu pracy w zakładach gastronomicznych i produkcyjnych,
  • przygotowuje do podjęcia pracy w restauracjach, hotelach i punktach obsługi,
  • pomaga zrozumieć zasady dotyczące zarządzania i organizacji pracy w gastronomii,
  • pomaga w założeniu własnej działalności gospodarczej.
  • Kursant otrzymuje:
  • dokument zaświadczający odbycie szkolenia (certyfikat),
  • na certyfikatach nie ma adnotacji, że kurs odbył się drogą internetową,
  • kurs doszkalający w Kar-Group pomoże w podjęciu pracy w Polsce i krajach Unii Europejskiej,
  • kurs uznawany przez urzędy pracy i pomocny przy składaniu wniosku o dofinansowanie z UE,
  • dodatkowe dokumenty drukowane jak certyfikaty, dyplom, legitymacja lub puchar uczestnik może wykupić po rozpoczęciu szkolenia. Uczestnik będzie miał możliwość dokupienia dokumentów w języku angielskim lub niemieckim.
  • Struktura kursów:
  • otrzymanie dostępu do platformy e-learningowej, w której znajdują się moduły tematyczne
  • test wielokrotnego wyboru, którego warunkiem zaliczenia jest uzyskanie min. 70% poprawnych odpowiedzi
  • czas pracy oraz ukończenia kursu dostosowany jest przez kursanta samodzielnie do jego indywidualnych potrzeb i dyspozycyjności czasowej. Czas na zrealizowanie szkolenia to 60 dni (można ten okres bezpłatnie przedłużyć).
  • Program teoretyczny kursu
  • Moduł I: Zakładanie i zarządzanie punktem gastronomicznym:
  • Jak otworzyć punkt gastronomiczny
  • Skuteczna reklama – przykładowe formy promocji
  • Moduł II: Organizacja produkcji w gastronomii
  • Proces produkcyjny w zakładzie gastronomicznym
  • Organizacja produkcji w zakładach gastronomicznych
  • Moduł III: Pojęcia kulinarne w kuchni polskiej i zwyczaje żywieniowe
  • Zwyczaje żywieniowe Polaków i innych narodowości
  • Słownik istotnych pojęć kulinarnych
  • Moduł IV: Magazynowanie produktów spożywczych
  • Znaczenie magazynowania surowców piekarsko-ciastkarskich
  • Grupy szkodników magazynowych
  • Zmiany zachodzące w surowcach zwierzęcych podczas magazynowania

Opinie użytkowników


nie tak






W chwili obecnej nie opublikowano jeszcze żadnej opini - bądź pierwsza/pierwszy!

Sprawdź także oferty

-14%
129zł
109,99
-57%
280zł
119,99
-20%
50zł
39,99
-29%
102zł
71,99

Lokalizacja

Zakupy grupowe - FirmyNet Zakupy grupowe - Groupon Zakupy grupowe - Infobuzer Zakupy grupowe - KillerDeal Zakupy grupowe - KlubZnizek Zakupy grupowe - KupTravel Zakupy grupowe - Okazik Zakupy grupowe - TravelDay Zakupy grupowe - Triverna

 

  Przeczytałem/am oraz akceptuję regulamin oraz politykę prywatności

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych w celach reklamowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach statystycznych i marketingowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych [pełna treść klauzuli]