Wybierz swoje miasto: także ogólnopolskie tylko lokalne

deal.pl » Kursy, Szkolenia » Pozostałe

299 zł zamiast 800 zł za dwudniowe szkolenie „Audytor Wewnętrzny Zintegrowanego Systemu Zarządzania Jakością (ISO 9001) oraz Bezpieczeństwem Żywności (ISO 22000)” organizowane przez Mg-centrum.pl

-62%

800 zł

299 zł
Oferta archiwalna

UWAGA! Poniższa oferta jest ofertą archiwalną i nie jest już aktywna.


Oferta straciła ważność dnia: 2015-02-21 i prezentujemy ją w celach poglądowych.
Jeżeli szukasz ofert o podobnej tematyce, to skorzystaj z opcji: i gdy tylko pojawi się podobna oferta, to powiadomimy Cię o tym.

Opis

Ważne:

  • Jak skorzystać?
  • Realizacja kuponu: wejdź na stronę szkolenia i kliknij „Zapisz się na szkolenie”.
  • Terminy szkoleń:
  • Lublin 7-8.II.2015
  • Katowice 28.II-1.III.2015
  • Kraków 25-26.IV.2015
  • Jeżeli nie uzbiera się minimalna liczba osób (15) na dane szkolenie, zostanie zaproponowany nowy termin.
  • Liczebność grup – do 20 osób.
  • Możesz zrealizować 1 kupon.

Szczegóły:

  • Dlaczego warto?
  • Kurs "Auditor wewnętrzny zintegrowanego systemu ISO 9001+22000"  ma na celu zapewnić uczestnikom wiedzę i umiejętności potrzebne do prowadzenia audytów wewnętrznych w zakresie zarządzania jakością oraz bezpieczeństwem produkcji żywności.
  • 2 dni wykładów, interesujących ćwiczeń i dyskusji.
  • Szkolenie idealne jest dla pracowników branży produkcji żywności, gastronomii, studentów kierunków związanych z technologią żywności i biotechnologii oraz osób pracujących w służbach fitosanitoranych.
  • Korzyści:
  • zdobycie praktycznej wiedzy
  • trening umiejętności
  • możliwość przeprowadzania auditów wewnętrznych w firmach z akredytacją ISO
  • 2 certyfikaty ukończenia kursu w języku polskim i angielskim 
  • Szkolenie odbywa się w małych grupach – do 20 osób.
  • Od października 2014 roku wszystkie szkolenia realizowane są przez firmę MG Centrum Szkoleń i Korepetycji zgodnie z wymogami wdrożonego systemu ISO 9001 - szkolenia z jakością!
  • Wyższe kwalifikacje to większe szanse na rynku pracy i możliwość awansu!
  • Ramowy program szkolenia:
  • 1. Wymagania PN-EN ISO 9001:2009:
  • a. System zarządzania jakością (m.in. wymagania dotyczące dokumentacji),
  • b. Odpowiedzialność kierownictwa (m.in. zaangażowanie kierownictwa, orientacja na klienta, polityka jakości, planowanie, odpowiedzialność oraz uprawnienia i komunikacja, przegląd zarządzania)
  • c. Zarządzanie zasobami (m.in. zapewnienie zasobów, zasoby ludzkie, infrastruktura, środowisko pracy),
  • d. Realizacja wyrobu (m.in. planowanie, procesy związane z klientem, projektowanie i rozwój, zakupy, produkcja i dostarczanie usługi, nadzorowanie wyposażenia do monitorowania i pomiarów),
  • e. Pomiary, analiza i doskonalenie (m.in. monitorowanie i pomiary procesówi wyrobów, audit wewnętrzny, nadzór nad wyrobem niezgodnym).
  • 2. Wymagania PN-EN ISO 22000:2006:
  • a. GMP, GHP,
  • b. System zarządzania bezpieczeństwem żywności,
  • c. Odpowiedzialność kierownictwa,
  • d. Zarządzanie zasobami,
  • e. Planowanie i realizacja bezpiecznych wyrobów (m.in. Programy wstępne (PRP), Etapy wstępne umożliwiające analizę zagrożeń, Analiza zagrożeń, Ustanowienie operacyjnych programów wstępnych (OPRP), Ustanowienie planu HACCP, Aktualizacja informacji wstępnych oraz dokumentów określających program PRP i plan HACCP, Planowanie weryfikacji, System identyfikowalności, Nadzór nad niezgodnością),
  • f. Walidacja, weryfikacja i doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.
  • 3. Wymagania PN-EN ISO 19001:2012.
  • 4. Przykłady – ćwiczenia.
  • 5. Test egzaminacyjny.
  • Więcej informacji znajdziesz tutaj. 
  • Ramowy program szkolenia:
  • 1. Wymagania PN-EN ISO 9001:2009:
  • a. System zarządzania jakością (m.in. wymagania dotyczące dokumentacji),
  • b. Odpowiedzialność kierownictwa (m.in. zaangażowanie kierownictwa, orientacja na klienta, polityka jakości, planowanie, odpowiedzialność oraz uprawnienia i komunikacja, przegląd zarządzania)
  • c. Zarządzanie zasobami (m.in. zapewnienie zasobów, zasoby ludzkie, infrastruktura, środowisko pracy),
  • d. Realizacja wyrobu (m.in. planowanie, procesy związane z klientem, projektowanie i rozwój, zakupy, produkcja i dostarczanie usługi, nadzorowanie wyposażenia do monitorowania i pomiarów),
  • e. Pomiary, analiza i doskonalenie (m.in. monitorowanie i pomiary procesówi wyrobów, audit wewnętrzny, nadzór nad wyrobem niezgodnym).
  • 2. Wymagania PN-EN ISO 22000:2006:
  • a. GMP, GHP,
  • b. System zarządzania bezpieczeństwem żywności,
  • c. Odpowiedzialność kierownictwa,
  • d. Zarządzanie zasobami,
  • e. Planowanie i realizacja bezpiecznych wyrobów (m.in. Programy wstępne (PRP), Etapy wstępne umożliwiające analizę zagrożeń, Analiza zagrożeń, Ustanowienie operacyjnych programów wstępnych (OPRP), Ustanowienie planu HACCP, Aktualizacja informacji wstępnych oraz dokumentów określających program PRP i plan HACCP, Planowanie weryfikacji, System identyfikowalności, Nadzór nad niezgodnością),
  • f. Walidacja, weryfikacja i doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.
  • 3. Wymagania PN-EN ISO 19001:2012.
  • 4. Przykłady – ćwiczenia.
  • 5. Test egzaminacyjny.
  • Więcej informacji znajdziesz tutaj. 
  • Pokaż cały opis

Opinie użytkowników


nie tak






W chwili obecnej nie opublikowano jeszcze żadnej opini - bądź pierwsza/pierwszy!

Zakupy grupowe - RtvAgdOutlet Zakupy grupowe - Sporti

 

  Przeczytałem/am oraz akceptuję regulamin oraz politykę prywatności

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych w celach reklamowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach statystycznych i marketingowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych [pełna treść klauzuli]