Wybierz swoje miasto: także ogólnopolskie tylko lokalne

Sprzedawca

  • Przypraw Dopraw
  • Kijowska 5/ piętro -1 Warszawa 03-728

Przypraw Dopraw

Ocena sprzedawcy

Użytkownicy nie wyrazili jeszcze opini na temat ofert tego sprzedawcy.

deal.pl » Kursy, Szkolenia » Pozostałe

1 z 6 kursów gotowania

199 zł
Oferta archiwalna

UWAGA! Poniższa oferta jest ofertą archiwalną i nie jest już aktywna.


Oferta straciła ważność dnia: 2015-06-26 i prezentujemy ją w celach poglądowych.
Jeżeli szukasz ofert o podobnej tematyce, to skorzystaj z opcji: i gdy tylko pojawi się podobna oferta, to powiadomimy Cię o tym.

Opis

  • Wybierz 1 z 6 opcji Kurs gotowania:
  • - 199 zł za kurs Nie samą wołowiną człowiek żyje,
  • - 199 zł za kurs Raw food,
  • - 199 zł za kurs Sushi od podstaw,
  • - 199 zł za kurs Macarons,
  • - 199 zł za kurs Kill Bill, czyli jak fachowo posługiwać się nożem,
  • - 199 zł za kurs Warsztat VIP.
  • Nie samą wołowiną człowiek żyje:
  • - szkolenie poprowadzi Executive Chef Przypraw Dopraw Michał Górecki: wielokrotny laureat polskich i międzynarodowych konkursów gastronomicznych
  • - przygotowywanie tatara w czterech odsłonach: klasyczny z polędwicy wołowej, z łososia po tajsku, z tuńczyka oraz wegański z buraka i cukinii
  • - metody filetowania polędwicy i ryb
  • - tajniki prawidłowego, efektywnego i efektownego siekania mięsa
  • - wskazówki dot. przypraw i dodatków oraz łączenia smaków
  • - wspólna kolacja
  • - imienny certyfikat ukończenia szkolenia
  • Raw food:
  • - kurs dotyczy surowej diety, tzn. spożywania produktów roślinnych, minimum w 70% surowych
  • - przygotowywanie wegańskich raw burgerów, lasagne, makaronów
  • - wspólna degustacja dań przy szklaneczce cydru lub owocowego koktajlu
  • Sushi od podstaw:
  • - szkolenie dedykowane osobom, które dopiero rozpoczynając swoją przygodę z kuchnią japońską
  • - odmiany ryżu do sushi i sposoby ich gotowania
  • - tajniki przygotowania i wyboru ryb do sushi
  • - jak używać nori oraz z czym podawać wakame
  • - wspólna kolacja przy czarce ciepłego sake i własnoręcznie przygotowanym sushi
  • Macarons:
  • - nauka przygotowywania popularnych ostatnio makaroników
  • - tajniki doboru surowców do makaroników
  • - przepis na wykonanie deseru
  • - sposoby uzyskiwania pożądanego koloru deseru
  • - degustacja własnoręcznie przygotowanych makaroników przy kieliszku deserowego wina
  • Kill Bill, czyli jak fachowo posługiwać się nożem:
  • - techniki posługiwania się nożem
  • - metody filetowania owoców, krojenia warzyw (np. czym różni się bátonnet od julienne i vichy)
  • - siekanie ziół i sałat
  • - filetowanie ryb
  • - krojenie szparagów
  • - przygotowanie steka z dodatkiem szparagów
  • Przypraw Dopraw Kiedy tradycja zderza się z nowoczesnością, powstaje coś godnego uwagi. Kulinarne połączenie dawnych smaków Warszawy z najbardziej aktualnymi w sztuce gotowania trendami sprawiło, że powstała nowatorska restauracja Przypraw Dopraw. 
  • To, co w kuchni wyprawiają kucharze, wielokrotni laureaci polskich i międzynarodowych konkursów gastronomicznych (m.in. Wine and Food Noble Night 2014 w kategorii danie główne), może przyprawić o zawrót głowy. Zaczynając od powalającego chłodnika z rakami i koperkowym sorbetem, przez policzki wołowe na musie ze skorzonery, po kremowy sernik na orzechowym spodzie - wszystkie serwowane tu potrawy oszałamiają smakiem, zapachem i dbałością o każdy, nawet najmniejszy, detal. 
  • 1 Przypraw Dopraw
  • Kijowska 5/ piętro -1 Warszawa 03-728

Opinie użytkowników


nie tak






W chwili obecnej nie opublikowano jeszcze żadnej opini - bądź pierwsza/pierwszy!

Lokalizacja

Zakupy grupowe - RtvAgdOutlet Zakupy grupowe - Sporti

 

  Przeczytałem/am oraz akceptuję regulamin oraz politykę prywatności

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych w celach reklamowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach statystycznych i marketingowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych [pełna treść klauzuli]