Wybierz swoje miasto: także ogólnopolskie tylko lokalne

Sprzedawca

  • Restauracja Le Palais Du Jardin
  • 61-772
  • http://lepalaisdujardin.pl
  • Stary Rynek 37
     Poznań

Restauracja Le Palais Du Jardin

Ocena sprzedawcy

Użytkownicy nie wyrazili jeszcze opini na temat ofert tego sprzedawcy.

Inne oferty sprzedawcy

179,99zł
ARCHIWALNA
69,99zł
ARCHIWALNA
więcej...

deal.pl » Gastronomia » Pozostałe

Uczta z homarem

-40%

300 zł

179,99 zł
Oferta archiwalna

UWAGA! Poniższa oferta jest ofertą archiwalną i nie jest już aktywna.


Oferta straciła ważność dnia: 2014-09-01 i prezentujemy ją w celach poglądowych.
Jeżeli szukasz ofert o podobnej tematyce, to skorzystaj z opcji: i gdy tylko pojawi się podobna oferta, to powiadomimy Cię o tym.

Opis

Ważne:

  • Groupon ważny przez 2 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje konto.
  • Dodatkowe informacje: weź ze sobą wydrukowany groupon.
  • Konieczna rezerwacja tel. 61 665 85 85 lub 533 181 171. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada.
  • Sprawdź przed zakupem: i . Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
  • By poczuć się niczym rodowity Francuz, nie musisz ograniczać swojego menu wyłącznie do bagietek. Prawdziwe uroki kuchni francuskiej poznasz bowiem w Restauracji Le Palais Du Jardin, gdzie czeka na Ciebie prawdziwa uczta dla podniebienia.
  • Oferta
  • Uczta z homarem w 1 z 4 opcji:
  • 1) 179,99 zł zamiast 300 zł za ucztę z całym homarem dla 2 osób,
  • 2) 189,99 zł zamiast 340 zł za ucztę z całym homarem dla 2 osób i 2 zupy,
  • 3) 199 zł zamiast 300 zł za 1/2 homara ze stekiem z antrykotu wołowego dla 2 osób,
  • 4) 219,99 zł zamiast 380 zł za homara, przystawkę i deser dla 2 osób.
  • Świeże homary pochodzą z wybrzeży Kanady z łowisk Oceanu Atlantyckiego (waga 900-1000g).
  • Menu dostępne pod .
  • Menu z homarem dostępne pod .
  • Le Palais Du Jardin
  • Walory smakowe dań kuchni francuskiej serwowanych w Le Palais Du Jardin docenione zostały m.in. przez magazyn Newsweek oraz wystawców Międzynarodowych Targów Poznańskich, które uznały restaurację za najlepszą w Polsce. Inne nagrody, którymi poszczycić się może lokal, to Grand Prix Nocy Restauracji 2013 oraz Grand Prix Kulinarnego Poznania „Cooking Session” 2013. Oba wyróżnienia przyznane zostały za dania z dziczyzny.
  • Na uwagę zasługują także wyjątkowa dbałość o food design, czyli aranżację dania na talerzu, oraz minimalistyczne, eleganckie wnętrza. Menu oparte o starannie wyselekcjonowane produkty regionalne zmieniane jest sezonowo, wraz z nastającymi porami roku.
  • W karcie królują smaki Lazurowego Wybrzeża – ciekawą propozycją na dobry początek jest np. carpaccio z pstrąga łososiowego z majonezem chipotle i syropem z czerwonego grejfruta. Jako danie główne poleca się dorada srebrzysta z białym selerem au gratin, julienne z cukinii i pomarańczy, coulis z dzikich wiśni. Nie mniej dumnie prezentują się świeże małże w wytrawnym białym winie z młodą szalotką, koprem włoskim i nacią pietruszki.

Opinie użytkowników


nie tak






W chwili obecnej nie opublikowano jeszcze żadnej opini - bądź pierwsza/pierwszy!

Lokalizacja

Zakupy grupowe - DobreZabawki Zakupy grupowe - RtvAgdOutlet Zakupy grupowe - Sporti

 

  Przeczytałem/am oraz akceptuję regulamin oraz politykę prywatności

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych w celach reklamowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach statystycznych i marketingowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych [pełna treść klauzuli]