Wybierz swoje miasto: także ogólnopolskie tylko lokalne

Sprzedawca

  • Restauracja Le Palais Du Jardin
  • 61-772
  • http://lepalaisdujardin.pl
  • Stary Rynek 37
     Poznań

Restauracja Le Palais Du Jardin

Ocena sprzedawcy

Użytkownicy nie wyrazili jeszcze opini na temat ofert tego sprzedawcy.

Inne oferty sprzedawcy

179,99zł
ARCHIWALNA
179,99zł
ARCHIWALNA
69,99zł
ARCHIWALNA
więcej...

deal.pl » Gastronomia » Pozostałe

Uczta z homarem

-40%

300 zł

179,99 zł
Oferta archiwalna

UWAGA! Poniższa oferta jest ofertą archiwalną i nie jest już aktywna.


Oferta straciła ważność dnia: 2014-06-30 i prezentujemy ją w celach poglądowych.
Jeżeli szukasz ofert o podobnej tematyce, to skorzystaj z opcji: i gdy tylko pojawi się podobna oferta, to powiadomimy Cię o tym.

Opis

  • By poczuć się niczym rodowity Francuz, nie musisz ograniczać swojego menu wyłącznie do bagietek. Prawdziwe uroki kuchni francuskiej poznasz bowiem w Restauracji Le Palais Du Jardin, gdzie czeka na Ciebie prawdziwa uczta dla podniebienia.
  • Oferta
  • Uczta z homarem w 1 z 4 opcji:
  • 1) 179,99 zł zamiast 300 zł za ucztę z całym homarem dla 2 osób,
  • 2) 189,99 zł zamiast 340 zł za ucztę z całym homarem dla 2 osób i 2 zupy,
  • 3) 199 zł zamiast 300 zł za 1/2 homara ze stekiem z antrykotu wołowego dla 2 osób,
  • 4) 219,99 zł zamiast 380 zł za homara, przystawkę i deser dla 2 osób.
  • Świeże homary pochodzą z wybrzeży Kanady z łowisk Oceanu Atlantyckiego (waga 900-1000g).
  • Menu dostępne pod tym linkiem.
  • Menu z homarem dostępne pod tym linkiem.
  • Le Palais Du Jardin
  • Walory smakowe dań kuchni francuskiej serwowanych w Le Palais Du Jardin docenione zostały m.in. przez magazyn Newsweek oraz wystawców Międzynarodowych Targów Poznańskich, które uznały restaurację za najlepszą w Polsce. Inne nagrody, którymi poszczycić się może lokal to Grand Prix Nocy Restauracji 2013 oraz Grand Prix Kulinarnego Poznania ?Cooking Session? 2013. Oba wyróżnienia przyznane zostały za dania z dziczyzny.
  • Na uwagę zasługują także wyjątkowa dbałość o food design, czyli aranżację dania na talerzu, oraz minimalistyczne, eleganckie wnętrza. Menu oparte o starannie wyselekcjonowane produkty regionalne zmieniane jest sezonowo, wraz z nastającymi porami roku.
  • W karcie królują smaki Lazurowego Wybrzeża ? ciekawą propozycją na dobry początek są np. ślimaki pieczone w maśle czosnkowo-pietruszkowym ze skórką cytryny i salsą z chilli. Jako danie główne poleca się sandacz z tagliatelle z tuszem z mątwy, kremową emulsją z raków i czerwonym kawiorem. Nie mniej dumnie prezentuje się pierś z gołębia smażona na palonym maśle, a do tego kremowy pilaw z kaszy jaglanej z szafranem, puree z dyni perfumowane anyżem i emulsja z głogu.

Opinie użytkowników


nie tak






W chwili obecnej nie opublikowano jeszcze żadnej opini - bądź pierwsza/pierwszy!

Lokalizacja

Zakupy grupowe - DobreZabawki Zakupy grupowe - RtvAgdOutlet Zakupy grupowe - Sporti

 

  Przeczytałem/am oraz akceptuję regulamin oraz politykę prywatności

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych w celach reklamowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach statystycznych i marketingowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych [pełna treść klauzuli]