Wybierz swoje miasto: także ogólnopolskie tylko lokalne

Sprzedawca

  • Restauracja Le Palais Du Jardin
  • 61-772
  • http://lepalaisdujardin.pl
  • Stary Rynek 37
     Poznań

Restauracja Le Palais Du Jardin

Ocena sprzedawcy

Użytkownicy nie wyrazili jeszcze opini na temat ofert tego sprzedawcy.

Inne oferty sprzedawcy

179,99zł
ARCHIWALNA
179,99zł
ARCHIWALNA
69,99zł
ARCHIWALNA
więcej...

deal.pl » Gastronomia » Pozostałe

Organizacja przyjęcia

-41%

120 zł

69,99 zł
Oferta archiwalna

UWAGA! Poniższa oferta jest ofertą archiwalną i nie jest już aktywna.


Oferta straciła ważność dnia: 2014-07-02 i prezentujemy ją w celach poglądowych.
Jeżeli szukasz ofert o podobnej tematyce, to skorzystaj z opcji: i gdy tylko pojawi się podobna oferta, to powiadomimy Cię o tym.

Opis

  • Natłok spraw potrafi porządnie namieszać. Nie stracisz jednak głowy, jeśli powierzysz organizację przyjęcia okolicznościowego profesjonalistom z Le Palais du Jardin, podczas gdy Ty oddasz się beztroskiej zabawie w gronie rodziny i przyjaciół. Kup dzisiejszy groupon.
  • Oferta
  • Groupon zniżkowy na organizację przyjęcia okolicznościowego w 1 z 6 opcji:
  • 1) 69,99 zł zamiast 120 zł za 1 zestaw: zupa+ 1 z 3 wybranych dań głównych i 5 dodatków + deser,
  • 2) 79,99 zł zamiast 138 zł za 2 zestaw: zupa + 1 z 4 wybranych dań głównych i 6 dodatków + deser,
  • 3) 89,99 zł zamiast 158 zł za 3 zestaw: zupa + 1 z 5 wybranych dań głównych i 7 dodatków + deser,
  • 4) 99,99 zł zamiast 180 zł za 4 zestaw: zupa + 1 z 6 wybranych dań głównych i 8 dodatków + deser.
  • Zupy
  • - tradycyjny rosół z kurczaka z makaronem i lubczykiem
  • - bulion z gęsi z domowym makaronem i tymiankiem
  • - krem z brokułów
  • - krem ze świeżych białych szparagów
  • - krem z dojrzałych pomidorów z kolendrą
  • Dania główne (serwowane na platerach)
  • - filet z kurczaka z grilla
  • - filet z kurczaka w panierce
  • - pałeczki kurczaka panierowane w sezamie
  • - skrzydełka z kurczaka a la Buffalo
  • - nuggetsy z piersi kurczaka w panierce
  • - kotlet schabowy sante z pieczarkami
  • - tradycyjny kotlet schabowy w panierce
  • - rolady wieprzowe w sosie wielkopolskim
  • - pieczony karczek wieprzowy w sosie własnym
  • - szynka wieprzowa pieczona z zielonymi jabłkami
  • - żeberka wieprzowe a la barbecue
  • - sznycel wieprzowy z jajkiem
  • - eskalopki wieprzowe po parysku z serem
  • - indyk w sosie śliwkowym
  • - dorsz z pieca z warzywami
  • - paluszki rybne w panierce
  • Dodatki
  • - młode ziemniaki z wody
  • - ziemniaki opiekane z ziołami
  • - frytki
  • - ryż jaśminowy z kurkumą
  • - kasza
  • - młode warzywa z wody
  • - młoda kapusta z boczkiem
  • - surowa marchewka z kolendrą i pomarańczą
  • - modra kapusta
  • - surówka warzywna
  • - mizeria
  • Desery
  • - sałatka owocowa
  • - selekcja lodów
  • - panna cotta ze świeżymi malinami
  • - sorbet z czarnej porzeczki
  • Restauracja dysponuje następującymi miejscami:
  • - kondygnacja górna: stół na 30 osób + stół na 20 osób
  • - kondygnacja dolna: stół na 35 -40 osób + stół na 15- 16 osób
  • - ogródek zewnętrzny w podcieniach kamienicy (w 100% zadaszony i z widokiem na wejście główne do Ratusza) : stół na 50 osób / lub dwa mniejsze + stół na 20 osób
  • Le Palais Du Jardin
  • Walory smakowe dań kuchni francuskiej serwowanych w Le Palais Du Jardin docenione zostały m.in. przez magazyn Newsweek oraz wystawców Międzynarodowych Targów Poznańskich, które uznały restaurację za najlepszą w Polsce. Inne nagrody, którymi poszczycić się może lokal to Grand Prix Nocy Restauracji 2013 oraz Grand Prix Kulinarnego Poznania ?Cooking Session? 2013. Oba wyróżnienia przyznane zostały za dania z dziczyzny.
  • Na uwagę zasługują także wyjątkowa dbałość o food design, czyli aranżację dania na talerzu, oraz minimalistyczne, eleganckie wnętrza. Menu oparte o starannie wyselekcjonowane produkty regionalne zmieniane jest sezonowo, wraz z nastającymi porami roku.
  • W karcie królują smaki Lazurowego Wybrzeża ? ciekawą propozycją na dobry początek są np. ślimaki pieczone w maśle czosnkowo-pietruszkowym ze skórką cytryny i salsą z chilli. Jako danie główne poleca się sandacz z tagliatelle z tuszem z mątwy, kremową emulsją z raków i czerwonym kawiorem. Nie mniej dumnie prezentuje się pierś z gołębia smażona na palonym maśle, a do tego kremowy pilaw z kaszy jaglanej z szafranem, purée z dyni perfumowane anyżem i emulsja z głogu.

Opinie użytkowników


nie tak






W chwili obecnej nie opublikowano jeszcze żadnej opini - bądź pierwsza/pierwszy!

Lokalizacja

Zakupy grupowe - DobreZabawki Zakupy grupowe - RtvAgdOutlet Zakupy grupowe - Sporti

 

  Przeczytałem/am oraz akceptuję regulamin oraz politykę prywatności

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych w celach reklamowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach statystycznych i marketingowych [pełna treść klauzuli]

  Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych [pełna treść klauzuli]